Since 1950

 

Onze Dienstverlening

Van huren tot kopen, van vies tot schoon, van rioolreinigings bedrijf tot Michelin restaurant bent u bij ons aan het juiste adres, uw textiel wordt onze verantwoordelijkheid!

Aarzel vooral niet om contact met ons op te nemen via de e-mail, info@wasserijvdberg.nl of met de telefoon via het nummer 030-6080098.


  • Restaurant textielverzorging

Voor u als restaurant kunnen we veel betekenen.
Zo zijn er verschillende manieren mogelijk voor u als klant om uw tafellinnen geleverd te krijgen, denk aan de vouwmanier, wel of geen hard tafellinnen, in een container/waszak en ga zo maar verder!
Het reinigen en klaarmaken van verschillende soorten textiel (denk bijvoorbeeld aan synthetische producten) is bij ons mogelijk voor uw restaurant.
Wij nemen ook de keuken als onze zorg, de koksbuizen, schoonmaak doeken, theedoeken, schorten en ga zo maar verder!

   • Hotel textielverzorging

Als hotel heeft u veel verantwoordelijkheden, mensen verwachten tegenwoordig het meeste voor het minste. Wij nemen alle verantwoordelijkheden van u over op gebied van de textielverzorging. 

Wij luisteren naar uw wensen, eisen en passen die in de praktijk toe. Zit uw receptie eigenlijk op de 1e verdieping? Geen probleem! Wilt u de was ontvangen in een container of waszak? Of in waszakken die in de container zitten omdat u meerdere voorraadkasten heeft? Ook geen probleem! 

De handdoeken die bij u op de hotelkamer liggen, liggen daar natuurlijk zoals bij geen ander. Wij hebben verschillende manieren waarop handdoeken bij u afgeleverd kunnen worden, dus ook een manier voor uw wens!  • Bedrijfskleding

Wij hebben altijd een passende oplossing voor uw bedrijf, hoe groot of klein uw bedrijf ook maar is.
Loopt uw personeel in blouses?
Heeft u geen tafellinnen maar wel personeel met werkkleding?
Heeft u werkjassen?
Bent u een bedrijf die de catering op locatie verzorgt?
Dit en vele andere scenario's zijn voor ons geen probleem, wij zijn uw oplossing!

E-mailen
Bellen